Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials; John Wiley & Sons Limited

16363 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118935712
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6004120
Где купить

Где купить (1)

Цена от 16363 р. до 16363 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
16363 р.
Электронная книга Кэшбэк до 14%

Наличие уточняйте
15.08.2024
Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Описание

Glass and State Transitions in Food and Biological Materials describes how glass transition has been applied to food micro-structure, food processing, product development, storage studies, packaging development and other areas. This book has been structured so that readers can initially grasp the basic principles and instrumentation, before moving through the various applications. In summary, the book will provide the “missing link” between food science and material science/polymer engineering. This will allow food scientists to better understand the concept and applications of thermal properties.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-1-118-93571-2


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 13090 р. - 19635 р.

закладки (0) сравнение (0)

21 ms