Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology; John Wiley & Sons Limited

17579 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118434567
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6002243
Где купить

Где купить (1)

Цена от 17579 р. до 17579 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
17579 р.
Электронная книга Кэшбэк до 14%

Наличие уточняйте
15.08.2024
Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Описание

Mathematical and Statistical Approaches in Food Science and Technology offers an accessible guide to applying statistical and mathematical technologies in the food science field whilst also addressing the theoretical foundations. Using clear examples and case-studies by way of practical illustration, the book is more than just a theoretical guide for non-statisticians, and may therefore be used by scientists, students and food industry professionals at different levels and with varying degrees of statistical skill.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-1-118-43456-7


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 14063 р. - 21094 р.

закладки (0) сравнение (0)

19 ms