- Радиоэлектроника. Связь
- Метрология, стандартизация и сертификация
- Горная промышленность. Металлургия
- Энергетика
- Машиностроение. Приборостроение
- Автоматика. Вычислительная техника
- Транспорт
- Легкая промышленность
- Полиграфия
- Строительство. Коммунальное хозяйство
- Электротехника. Электроника
- Робототехника и контроллеры
- Ремонт бытовых приборов
Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality; John Wiley & Sons Limited
18155 р.
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118352441
- Книги: Техническая литература
- ID:5997940
Где купить (1)
Цена от 18155 р. до 18155 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
A great need exists for valuable information on factors affecting the quality of animal related products. The second edition of Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality, focuses exclusively on quality aspects of products of animal origin, in depth discussions and recent developments in beef, pork, poultry, and seafood quality, updated sensory evaluation of different meat products, revised microbiological aspects of different meat products. Also, included are new chapters on packaging, new chapters and discussion of fresh and frozen products, new aspects of shelf life and recent developments in research of meat tainting. This second edition is a single source for up-to-date and key information on all aspects of quality parameters of muscle foods is a must have. The reader will have at hand in one focused volume covering key information on muscle foods quality.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Группа авторов |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-35244-1 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 14524 р. - 21786 р.