Sugar, I Love You. A Pastry Chef's Ode to Sugar in All Its Glory; Pavilion Books Group, 2021

от 3691 р. до 8749 р.

  • Издатель: Pavilion Books Group
  • ISBN: 9781911663829
  • EAN: 9781911663829

  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:11990808
Где купить

Где купить (4)

Цена от 3691 р. до 8749 р. в 4 магазинах

МагазинЦенаНаличие
5767 р.
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

20.09.2024
5252 р.
Повышенный кешбэк до 40%
Промокоды на скидку

14.09.2024
Яндекс.Маркет
5/5
8749 р.
Кэшбэк до 3.8%
Промокоды на скидку

Наличие уточняйте
24.06.2024
3691 р.
Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года
Промокоды на скидку

Наличие уточняйте
23.06.2024
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

Ravneet Gill grew up loving sugar. For as long as she can remember it's been her friend and constant companion - from dairy milk fruit & nut bars, to kitkats, cornettos, treacle sponges, profiteroles and more (she really could go on). It's little wonder that she grew up to become a pastry chef working in some of London's most respected food institutions such as London St. John and Llewellyn's.

Having laid down the basics and demystified the technicalities of baking in her first book, The Pastry Chef's Guide, Rav is back to serve up some more gems to help you build up your baking armory. We're talking more cheesecakes (with influences from around the world), ultimate multi-layered, multi-textured cakes, sweet doughs such as devonshire splits and sweet, dimpled brunsvigers. Make the fryer your friend with sweet bombolini, fritters and classic ring donuts. Get fancy with plated desserts to impress your friends, with luminescent mousses and intricate entremets to take your breath away.

With more photographs and detailed recipes from beginning to end, Sugar, I Love You takes homemade patisserie to the next level with Rav's signature style, wit and easy-to-follow approach. Interspersed with anecdotes and essays on 'How not to be a sugar snob' and 'What to do when your dinner guest doesn't eat sugar?' , this book is bursting with colour, flavour and personality. Are you ready to take it to the next level? Rav thinks so…

Chapters Include: Biscuits; Cakes; Cheesecakes; Sweet Doughs; Fried Delights; Entrements; Ice Creams; Plated Desserts

Sugar, I Love You. A Pastry Chef's Ode to Sugar in All Its Glory - фото №1

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательPavilion Books Group
Год издания2021
ISBN9781911663829
Обложкатвердый переплёт
Кол-во страниц208
ИздательствоPavilion Books Group
Количество страниц208
Вес0.91
Возрастное ограничение16+
Тип обложкитвердая
Количество книг1
Жанркулинарные рецепты


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "Pavilion Books Group"

Категория 2952 р. - 4429 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 2952 р. - 4429 р.

закладки (0) сравнение (0)

11 ms